Tijdens de sessies wordt je bewust van je lichaam en wat je belemmert in je dagelijks leven.

Tijdens de sessies wordt je bewust van je lichaam en wat je belemmert in je dagelijks leven.

De eerste paar sessies waren behoorlijk heftig voor me en ik had toen in de dagen erna alsnog het gevoel dat het kwartje aan het vallen was. Hierna werd het alleen maar beter. Moniek hielp me door middel van vragen om bewuster te worden van mijn wensen en grenzen. Zo helpt ze me niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Super combinatie, maar vooral Moniek is super. Kan het iedereen aanraden.
Ik liep jaren bij een chiropractor voor hoofdpijn en een vastzittende rug. Toen ook mijn pink gevoelloos werd gaf Moniek aan dat ik maar eens bij haar langs moest komen. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar het bleek helemaal niet zo zweverig als ik had verwacht. Op de massagetafel liggend voelt Moniek waar de spanning in mijn lichaam zit, dit herleidt ze naar emotionele spanning en hier gaan we het steeds stukje voor stukje over hebben. Echt even een moment waarin ik naar mijzelf kijk terwijl Moniek mij begeleid door middel van doorvragen en ruimte geven om tot eigen inzichten te komen. In plaats de lichamelijke klachten behandelen, werk ik nu met Moniek aan de oorzaak.
Moniek helpt mij regelmatig met een intens fijne massage. Hierin behandelen we de dingen waar ik me bewust van ben, maar ook waar ik me minder bewust van ben. Moniek helpt me openstellen, benoemen wat ik liever niet benoem en bewust worden van mijn gevoel. Moniek is perfect als je vastloopt in je dagelijks leven of carrière, maar niet kan plaatsen waardoor dit komt. Moniek laat je op een laagdrempelige maar confronterende manier hier naar kijken zodat je hieraan kan werken. Niet alleen de belemmeringen worden bekeken, maar ook wat jouw kracht en wensen zijn. Echt super!
Moniek legt letterlijk de vinger op de zere plek. Dit kan confronterend zijn, maar lucht wel gigantisch op!
Van kleine dagelijkse problemen tot diep gewortelde zaken. Moniek helpt je tot inzichten komen, je te helen en te groeien. Echt een aanrader.
Moniek heeft een fijne sfeer gecreëerd waardoor ik mij helemaal open kan stellen. Het is helemaal niet zweverig, maar wel verhelderend en leerzaam. Ik denk écht dat ik hier voor de rest van mijn leven wat aan heb. Dank je wel Moniek.
Refleksjon
5
2019-05-27T20:43:48+00:00
De eerste paar sessies waren behoorlijk heftig voor me en ik had toen in de dagen erna alsnog het gevoel dat het kwartje aan het vallen was. Hierna werd het alleen maar beter. Moniek hielp me door middel van vragen om bewuster te worden van mijn wensen en grenzen. Zo helpt ze me niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Super combinatie, maar vooral Moniek is super. Kan het iedereen aanraden. Ik liep jaren bij een chiropractor voor hoofdpijn en een vastzittende rug. Toen ook mijn pink gevoelloos werd gaf Moniek aan dat ik maar eens bij haar langs moest komen. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar het bleek helemaal niet zo zweverig als ik had verwacht. Op de massagetafel liggend voelt Moniek waar de spanning in mijn lichaam zit, dit herleidt ze naar emotionele spanning en hier gaan we het steeds stukje voor stukje over hebben. Echt even een moment waarin ik naar mijzelf kijk terwijl Moniek mij begeleid door middel van doorvragen en ruimte geven om tot eigen inzichten te komen. In plaats de lichamelijke klachten behandelen, werk ik nu met Moniek aan de oorzaak. Moniek helpt mij regelmatig met een intens fijne massage. Hierin behandelen we de dingen waar ik me bewust van ben, maar ook waar ik me minder bewust van ben. Moniek helpt me openstellen, benoemen wat ik liever niet benoem en bewust worden van mijn gevoel. Moniek is perfect als je vastloopt in je dagelijks leven of carrière, maar niet kan plaatsen waardoor dit komt. Moniek laat je op een laagdrempelige maar confronterende manier hier naar kijken zodat je hieraan kan werken. Niet alleen de belemmeringen worden bekeken, maar ook wat jouw kracht en wensen zijn. Echt super! Moniek legt letterlijk de vinger op de zere plek. Dit kan confronterend zijn,...
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.