Leertherapie

Refleksjon - Integrale Massagepraktijk - Header - Beeldelement

Ben je student bij Positive Touch?
Dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen, voor de leertherapie en de supervisies.

Ik ben als leertherapeut en supervisor verbonden aan de opleiding tot integraal holistisch masseur bij Positive Touch. Ik ondersteun studenten in hun leerproces. Ik vind het waardevol om deel uit te mogen maken van het team van leertherapeuten en supervisors, omdat ik de holistische massage een prachtige manier van bewustwording en reflectie vind. Deze reflectie is een manier voor jou als student om je verder te ontwikkelen. Als student, maar ook als mens. Ik kijk daarbij ook altijd naar mijzelf, de holistische massages zijn een mooie aanvulling voor mijn eigen groei en ontwikkeling.

Leertherapie

De leertherapie sessies zijn bedoeld voor jouw ontwikkeling als mens, student en therapeut. Deze sessies zijn een vrijwillig onderdeel van de opleiding. Het is waardevol om zelf te ervaren, wat het effect en de mogelijkheden zijn van de holistische behandelingen en hoe het voelt om zelf op tafel te liggen bij een holistische massagepraktijk.

Deze individuele sessies worden buiten de lesdagen om gegeven, zodat er meer tijd en ruimte is om stil te staan bij wat er speelt in jouw leven.

Supervisie

Supervisies zijn onderdeel van jouw opleiding tot integraal holistisch masseur. De leertherapie is vooral gericht op jou als mens, de supervisie is een verdieping van jou als masseur. De supervisie is een toets, maar vooral een leermoment waar geen cijfer uit komt.

Waar liggen jouw sterke punten en waar is er ruimte voor verbetering? Het is een waardevol interactief leermoment waarbij je jezelf als integraal holistisch masseur verder ontwikkelt en waarin we een open gesprek aan gaan over jouw proces.

De leertherapiesessie kost € 80,- inclusief btw per behandeling van 90 minuten.

Lees de privacy verklaring.

Deze sessies helpen jou om krachtiger te worden als mens en als therapeut.

Wil je een afspraak maken of wil je eerst telefonisch overleggen?
Ik ben bereikbaar op telefoonnummer: 06-47027852 of per mail: info@refleksjon.nl.